U bent hier: Home » Disclaimer

Tijdelijke douchecabine huren?

Al vanaf 75 euro per week! Bel 06 13434891 Of

Disclaimer

 

De op deze website getoonde informatie wordt door Binnendouchen met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Binnendouchen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Binnendouchen worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

 

Binnendouchen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Binnendouchen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Binnendouchen opgenomen informatie en tarieven.

 

Hoewel Binnendouchen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Binnendouchen niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

 

Verwijzingen naar sites die niet door Binnendouchen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Binnendouchen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Binnendouchen worden onderhouden wordt afgewezen.

 • Tarieven douche verhuur

  1 week€ 199,-
  2 weken€ 250,-
  3 weken€ 299,-
  4 weken of meerOp aanvraag
 • Vraag Offerte aan  Contact

  Wassenaarweg 16
  7021PA Zelhem
  info@binnendouchen.nl
  06 13434891

 • Nieuws

  Wilt u op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Klik dan nu verder!

  Bezorgen en ophalen

  Bezorgen en ophalen doen we tegen scherpe tarieven! Ook gaan onze servicemonteurs niet eerder weg wanneer u kunt gebruik kunt maken van onze douchecabine. Kortom hoeft u alleen te douchen!

  Specificaties

  Onze douche is binnen 2 minuten op te zetten, volledig gesloten, waterdicht, CE gekeurd en goed te reinigen! Redenen genoeg om te kiezen voor onze tijdelijke douche.